طراحی سایت موزه
طراحی سایت موزه به پیوند با نیاکان پیشین و شناساندن مجموعه های نفیس و با ارزشی که آثار تاریخی و باستانی و هنری را نگهداری می کنند و همچنین برای جذب توریست و گردشگران از اقصی نقاط جهان و نیز به منظور آشنایی مردم با گذشته تاریخی و فرهنگی خود و پیشنیه هویت ملی و نیز در پژوهش ها و تحقیقات دانشجویان و اساتید رشته های تاریخ، جامعه شناشی، زبانشناشسی، باستان شناسی و علوم و دانش های مرتبط کارآیی بسیار فوق العاده ای دارد.
قبل از هر چیز توجه به این موضوع بسیار حائز اهمیت است که طراحی سایت به مانند تمام حرفه های دیگر در عصر مدرن نیاز به تخصص های حرفه ای دارد. فکر کنم اگر اول شاخصه های طراحی سایت تهران و طراحی سایت شرکتی را بدانید با دید بهتری اقدام به طراحی سایت خود خواهید کرد.
محورهای طراحی سایت موزه
موزه ها که به دو دسته عمومی دولتی و شخصی می باشند و دارای گونهها و موضوعات زیادی هستند؛ از مجموعههای بزرگ در شهرهای بزرگ که انواع مجموعههای با ارزش و نفیس را پوشش میدهند تا موزه های کوچک که یک یا چند دسته خاص را شامل گردد. این دستهها شامل: مردمشناسی، تاریخ طبیعی، صنایع دستی، هنرهای زیبا، هنرهای کاربردی، باستانشناسی، سکهشناسی، قومشناسی، تاریخی، تاریخ نظامی، علم، فناوری، موزه کودکان، نقشه، گیاهشناسی و علوم طبیعی، تمبرشناسی، کاخ موزهها و … میباشد.
طراحی سایت موزه نقش بسیار بزرگی را در گسترش فرهنگ و تاریخ یک کشور ایفا می کند. علاوه بر این می تواند نقش بسیار مهمی را در جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.
امکانات و آیتم های طراحی سایت موزه
بطور کلی در ساختار و طراحی سایت موزه ها می توان بخش ها و آیتم های زیر را در نظر گرفت و اجرا نمود:
طراحی وب سایت بخش معرفی
تاریخچه تاسیس موزه، مساحت و نوع فعالیت تخصصی موزه و نیز شناساندن و معرفی قسمت های مختلف مجموعه مانند: اتاق بسته بندی و ارسال، بخش اداری، بخش اسکن و تهیه اسلاید و عکس آثار، کارگاه های حفاظتی و مرمت و بازسازی اشیاء، انبار، تالار همایش ها و سخنرانی، گالری، کافی شاپ، کتاب های نایاب و دستخط و سالن مطاله، فروشگاه محصولات فرهنگی، سالن ها و اتاق های نمایش آثار، فضاهای سبز و …
طراحی صفحه اطلاعات تماس
آدرس و محل دقیق موزه و راه های دسترسی به آن و نیز شماره های تلفن و نمایش موقعیت مکانی موزه بر روی گوگل مپ و فرم ارتباط آنلاین با مدیریت در این صفحه پیاده سازی شده است.
طراحی صفحه ساعات کاری
برنامه کاری و ساعت بازدید و روزهای تعطیل، ساعت فروش بلیط و یا ایامی که بازدید رایگان برای طیف های مشخص مانند معلولان و جانبازان، دانشجویان و یا … دایر می باشد در این صفحه مندرج می شود.
طراحی بخش معرفی آثار
معرفی آثار موجود در موزه در دسته بندی های مختلف مثل: سکه و اسکناس، مجسمه و تندیس، ظروف و اشیاء قدمتی، اسناد تاریخی، جواهر و زیورآلات، کتب خطی و … به رویت کاربران می رسد. که توضیحات در مورد هرکدام مانند: نام اثر، قدمت، محل کشف، سازنده اثر و … به همراه عکس های جالب و ۳۶۰ درجه از اثر مربوطه ارایه می شود.
پیاده سازی تور مجازی
قابلیت گشت و گذار آنلاین در قسمت های مختلف و فضای موزه و نیز ارایه توضیحات در مورد هر کدام از بخش ها فراهم شده است.
طراحی صفحه راهنما
راهنمای طبقات، سالن ها و اتاق های نمایش، امکانات رفاهی و … برای بازدیدکنندگان علی الخصوص گردشگران خارجی در این قسمت ارایه می گردد.
طراحی بخش نقشه
به منظور سهولت دسترسی بازدیدکنندگان به بخش های مختلف موزه، قسمت های قابل بازدید توسط مراجعان بر روی نقشه مشخص شده است.
طراحی صفحه برنامه ها
برگزاری مسابقات کارگاهی شرایط شرکت، برنامه های نمایشگاهی، برگزاری تورهای باستانشناسی، همایش ها و جشنواره ها و برنامه های فرهنگی و هنری دیگر در این قسمت به اطلاع مراجعان می رسد.
طراحی صفحه مقالات
در این صفحه مطالب و مقالات علمی در مورد پژوهش ها و مطالعات باستانشانسی، ادورار تاریخی و آثار به جا مانده از آنها، معرفی ابنیه های تاریخی و دیدینی، روشهای نگهداری اشیاء قدیمی تاریخی و ارزشمند، مقالاتی در مورد آیین ها و مراسمات سنتی گذشته و … ارایه می گردد که این نوع مطالب علاوه بر اینکه برای کاربران جذاب بوده و می تواند مورد استفاده آنها واقع گردد، در افزایش آمار بازدید سایت و افزایش ورودی سایت از طریق گوگل و بالا رفتن رنکینک وب سایت بسیار موثر است.
طراحی صفحه اخبار
جذابیت رویدادهای تازه همیشه برای کاربران وجود داشته و از اینرو این صفحه در طراحی سایت موزه به خبرهای مرتبط با دنیای باستانشناسی، مردم شناسی و تاریخی مانند کشفیات و یافته های تاریخی جدید و همچنین اخبار جشنواره ها و برنامه های علمی و تحقیقاتی اختصاص دارد.
طراحی بخش آثار برتر
این بخش به آثار برتر هفته و معرفی آثار و اشیاء جدید افزوده شده به مجموعه موزه و همچنین آثاری که بیشترین بازدید را داشته و مورد توجه عموم بوده اند اختصاص دارد.
آیتم های دیگر
قابلیت اشتراک گزاری، تهیه نسخه چاپی، اتصال سایت به شبکه های اجتماعی نظیر: توئیتر، فیسیبوک، گوگل پلاس، تلگرام و …، آمار بازدیدکنندگان وب سایت، پیوندهای مفید و مرتبط، نگارخانه، نظرسنجی و …
کار فرهنگی پیام آوا با ساخت سایت موزه ها
طراحی سایت موزه به نوعی کار فرهنگی محسوب شده و از اینرو پیام آوا در راستای غنای فرهنگی و بازنشانی هویت و اصالت ملی، اهتمام فزاینده ای برای طراحی و پیاده سازی سایت های موزه و همچنین طراحی سایت کلکسیون، طراحی سایت مجموعه های نفیس و ارزشمند دارد.
پیام آوا علاوه بر اینکه در ساخت سایت موزه به گرافیک و جنبه های های زیباشناختی و ظاهری وب سایت توجه ویژه دارد تا رنگ و لعاب سایت تداعی کننده حس و هوای فضای موزه باشد و کاربر از گشت و گذار در قسمت های مختلف موزه لذت برده و چنان تصور نماید که در حال بازدید واقعی از آثار موجود در موزه است، چندین نکته مهم را نیز در طراحی سایت موزه مورد لحاظ و اجرا قرار می دهد که عبارتند از:
چند زبانه بودن سایت موزه بسیار مهم است لذا پیام آوا طراحی سایت موزه را بر این نکته مهم که وب سایت از چند زبان بین المللی مهم دنیا پشتیبانی کند بنا نهاده تا پاسخگوی گردشگران از کشورهای مختلف باشد.
واکنشگرایی و پی ریزی ساختار سایت به گونه ای که شکل و شمایل آن هنگام مشاهده بر روی صفحات نمایشگر دستگاه های مختلف مانند موبایل و یا تبلت دچار دگرگونی نگردد و به قول معروف از هم نپاشد از دیگر پارامترهای طراحی وب سایت موزه توسط پیام آوا ست. با توجه به این اصل یعنی اجرای حالت ریسپانسیو موجب می گردد که گردشگران و توریست ها سایت موزه را روی تبلت یا گوشی هوشمند خود بدون هیچگونه مشکلی مشاهده نموده و براحتی از قسمت های مختلف آن استفاده نمایند.
پیام آوا همچنین می تواند با هزینه های اندک تبلیغات گوگل را برای سایت شما انجام دهد تا از همان روزهای نخست بارگزاری سایتتان در رتبه های برتر گوگل دیده شوید.
آنچه شرکای تجاری ما از تیم ما می گویند
آماده یک سرمایه گذاری هوشمندانه روی برند خودتان هستید؟
برای مشاوره با ما مشخصات خود را وارد کنید تا تیم پیام آوا در سریعترین زمان با شما تماس بگیرند.