021 44342032
سئو منفی
زمان مطالعه: 4 دقیقه

اگر وبمستر یا صاحب کسب و کار هستید، حتماً کلمه سئو منفی به گوش تان خورده است. سئو منفی یا سئو معکوس یک روش غیر اخلاقی و سیاه است که رقبای یک سایت برای آن سایت پیاده سازی می کنند. این سئو با نام سئو کلاه سیاه شناخته می شود که طبیعتی سالم ندارد. ما در این مقاله قصد داریم به انواع روش های سئو منفی بپردازیم.

انواع حملات سئو منفی

انواع مختلفی از سئو منفی وجود دارد که ما در ادامه به روش های مختلف سئو منفی اشاره می کنیم:

هک کردن سایت

هک کردن سایت یکی از موثر ترین روش های ضربه زدن به یک سایت است که البته بسیار هزینه بر و زمان بر است. با هک کردن یک سایت، شما به عنوان یک وبمستر یا متخصص سئو کاملاً متوجه افت در نمودار پرفورمنس سرچ کنسول می شوید. در صورتی که متوجه افت نمودار در بخش پرفومنس سرچ کنسول شدید، احتمال اینکه سایت شما هک شده باشد وجود دارد.

ایجاد بک لینک های سمی با انکر تکست های اسپم

ایجاد مزرعه لینک سازی، نرم افزار های ایجاد لینک های اسپم، PBN یا شبکه بلاگ عمومی همگی برای ایجاد این نوع لینک ها و لینک های مخرب هستند. تعداد لینک ها می تواند متفاوت باشد. از چند صد لینک تا چند هزار لینک می تواند ایجاد شود.

استفاده از محتوای سایت و ایجاد صفحه با محتوای تکراری

در این روش سایت ها به وب سایت های ضعیف تر حمله می کنند و محتوای آن ها را کپی کرده و در سایت خود یا مجموعه ای از سایت ها منتشر می کنند. به این ترتیب گوگل بر اساس اینکه چه سایتی را زودتر کراول کند، صفحه کپی کننده را در برخی موارد زودتر ایندکس می کند و در نتیجه سایت دیگر به عنوان سایتی که محتوای کپی استفاده کرده است، شناخته می شود. این صفحه رنک خوبی نمی گیرد و همچنین به مرور به عنوان یک سایت کپی کننده شناخته می شود و می تواند با افت دیگر رتبه های خود مواجه شود.

حمله سئو منفی

پست کردن دیدگاه های منفی درباره سایت رقیب

این تاکتیک شاید برای خراب کردن نام یک برند و شهرت آن استفاده شود و به مرور می تواند باعث افت ترافیک ورودی و کاهش رتبه ها شود.

برداشتن بک لینک های یک سایت با ارسال درخواست های ریمووال به وبمستر

افرادی که سئو منفی انجام می دهند، می توانند پروفایل بک لینک شما را تارگت قرار دهند و در نتیجه جایگاه شما در صفحه نتایج گوگل تحت تاثیر قرار گیرد. این افراد خود را به جای شما جا می زنند و یا به عنوان یک آژانس که از طرف شما کار می کند. برخی افراد هم درخواست ریمووال برای یک صفحه پر بازدید را می دهند و از گوگل درخواست می کنند که صفحه مورد نظر را به دلیل کپی متن، از نتایج حذف کرده و نو ایندکس کند. این تکنیک به دلیل خطراتی که در پی دارد، در موارد خیلی نادری استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: کاهش نرخ پرش با 3 راهکار ساده

چرا سئو منفی به سختی شناسایی و ثابت می شود؟

مشخص کردن و اثبات کردن سئو منفی بسیار سخت است. به خصوص در صورتی که بک لینک های سایت به خودی خود شامل بسیاری از لینک های مخرب است و یا بک لینک های ضعیفی باشد.

در بسیاری از مواردی که وبمستر ها ادعا می کنند قربانی سئو منفی شده اند، این افت رنکینگ می تواند به دلایل زیر هم رخ داده باشد:

  • آپدیت الگوریتم گوگل یا آپدیت هسته گوگل
  • فیلتر شدن سایت به دلیل فیلترینگ الگوریتم گوگل

گاهی اوقات این افت ها به اشتباه با نام سئو منفی شناخته می شود. به همین دلایل هر گاه که افت رتبه داشتید، نباید نتیجه گیری قطعی داشته باشید. برای پیشگیری از هرگونه تاثیر احتمالی اپدیت الگوریتم گوگل و فیلترینگ الگوریتمی، باید از کیفیت محتوای خود اطمینان حاصل کنید. همچنین راهنمایی های گوگل درباره بک لینک ها را بررسی کنید.

نیاز است که بک لینک های خود را کاملاً بررسی کنید و لینک های اسپم و غیر طبیعی را مورد بررسی قرار دهید. در صورت نیاز باید این لینک ها را دیس اوو کنید. در برخی موارد دیده شده است که لینک های اسپم و مخرب توسط متخصص سئو قبلی و نه لزوماً رقبای سایت ایجاد شده اند. محتوای سایت شما باید همواره بهینه باشد و کاربر بتواند با سایت شما تعامل خوبی داشته باشد. همچنین لینک های خارجی سایت شما باید به خوبی مدیریت شوند تا برای گوگل قابل اطمینان باشند.

بیشتر بخوانید: کنیبالیزیشن چیست؟

چرا تاثیر سئو منفی بحث برانگیز است؟

گوگل عنوان کرده است که سئو منفی و یا معکوس نمی تواند تاثیر منفی روی سئو سایت شما داشته باشد. ساخت لینک های خارجی مخرب نمی تواند تاثیر منفی روی سایت ها داشته باشد.

منبع:

https://www.semrush.com/blog/what-is-negative-seo/

به این مقاله امتیاز دهید:
اشتراک گذاری این مطلب
منبع:
منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

فایل robots.txt فایل robots.txt چیست؟ اهمیت فایل robots.txt در سئو سایت

زمان مطالعه: 8 دقیقه فایل robots.txt یک راهنمای ساده اما قدرتمند برای موتورهای جستجو است که تعیین می‌کند کدام بخش‌های وبسایت شما باید ایندکس شوند و کدام بخش‌ها نباید. ...

سئو چیست؟ سئو چیست؟ SEO یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو

زمان مطالعه: 10 دقیقهسئو، کلید طلایی دیده شدن در دنیای وب است. این اصطلاح پرکاربرد در دنیای بازاریابی دیجیتال، درواقع تعیین‌ کننده جایگاه شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجو ...

الگوریتم مرغ مگس خوار الگوریتم مرغ مگس خوار چیست؟ همه چیز درباره الگوریتم Hummongbird گوگل

زمان مطالعه: 9 دقیقهالگوریتم مرغ مگس خوار گوگل، تحولی بزرگ در نحوه درک موتورهای جستجو از زبان طبیعی و جستجوی کاربران ایجاد کرد. این الگوریتم قدرتمند با بهره‌گیری از ...

آماده یک سرمایه گذاری هوشمندانه روی برند خودتان هستید؟

برای مشاوره با ما مشخصات خود را وارد کنید تا تیم پیام آوا در سریعترین زمان با شما تماس بگیرند.